********** Nyheter!

 

11/10 2016; Vi har valpar! Vänligen besök vår "Nuvarande kullar"-sida och "Till salu"-sida för mer information.

7/9 2016;Vi väntar valpar! Se mer på vår "Planerade valpar"-sida.

25/10 2015; Vi väntar valpar! Se mer på vår "Planerade valpar"-sida.

8/11 -14; Ännu en valpvår har kommit och gott, i maj så föddes här två kullar med sammanlagt 6 valpar. Valparna hittade alla snabbt nya hem och vi har lagt ut nya bilder på både "Game of Thrones"-kullen samt "Film"-kullen. Lite fler bilder av dom har även lagt till på "Till salu"-sidan för att ytterligare illustrera hur en valp från oss kan komma att se ut. Nu tar vi nya tag och vi har planerat klart även inför kullarna som ska komma våren 2015. Läs mer om det under "Planerade kullar".

29/4 -14; Myckt spännande nyheter nu här på Solid Heart! Både China och Korea är bekräftad dräktiga, för mer information, besök vår "Planerade Kullar"-sida. Nu har även vår nya lilla import Havanna anlänt, se mer av henne på vår "Nya Stjärnskott"-sida. Vi har även lagt till en uppdaterad bild av vår snygging Sonic på "Våra Hanar"-sidan.

15/4 -14; Mycket nytt är på gång just nu! Några nya titlar har lagts till till våra hundars namn, och vi har även laddat upp flera nya bilder, ny information, album, stamtavle info mm till våra hundar på hemsidan. Många av deras album är nu direkt länkade till FB, så lägg gärna till oss där för att se mer av våra hundar. Vi har även fått några nya tillskott till kenneln; Vi välkomnar lilla Trudy's Phoenix Rising, vår nya importhane från USA. Han är en mycket lovande ung hane som ni borde få se mycket av i framtiden i de skandinaviska utställningsringarna. Mer information om honom finns på våran "Hanhunds"-sida. Ännu ett spännande tillskott, Havanna, kommer inom en snar framtid till oss från Finland. Hon är efter vår egen hane Ch Turbo, och ur en riktigt vacker liten tik som heter FinJW-11 FINUCH DKCH EECH Shikanas Smashing Pumpkin. Hon är uppfödd av Sanna Ahola, Shiana Pomeranians. Ni kan läsa mer om henne på vår "Nya Stjärnskott"-sida. Och här kommer nyheten som jag tror de flesta av er väntat på; Vi väntar valpar! Läs allt om våra två nya kommande kullar på våran "Planerade Kullar"-sida.

7/8 -13; Vi har uppdaterat hemsidan med nya bilder och titlar. Sonic gjorde oss nyligen stolta genom att vinna sin estländska championattitel! Vi har även lagt till China/Chance-kullen under "Tidigare Kullar" och tiken som vi sparat från kullen, Rumour, till vår "Nya Stjärnskott"-sida. De spännande kullarna för 2014 är redan planerade och ni kan läsa mer om dom på vår "Planerade Kullar"-sida.

13/2 -13; Stora nyheter och uppdateringar! Kenneln har nu fött upp sin första champion, och vi är så stolta! Vår Korea kan nu kalla sig SEUCH FINUCH Solid Heart of Korea och kan ses på vår "Nuvarande hundar"-sida samt vår "Champion"-sida. Koreas mamma har nu dessutom blivit parad! Läs mer på vår "Planerade kullar"-sida. Vi har också uppdaterat våra bilder av Turbo, besök vår "Hanhunds"-sida eller hans egen sida för att se mer.

10/1 -13; En uppfödare i Stockholm har en bedårande liten black and tan hanvalp efter vår Turbo till salu. För mer info, kolla in vår "Till salu"-sida.

15/8 -12; Det har varit några spännande veckor! Sonic har nu avslutat sitt amerikanska championat och anlände till sitt hem här i Sverige förra veckan! Vi tog även en kort tur till Finland med vår underbara Turbo, och kom hem med en ny titel till honom, nämligen Finsk Champion! Vi har lagt till nya bilder och de nya titlarna på båda killarna under vår "Hanhund"-sida och även på Sonic's sida. Turbos vinnarbilder från helgen finns både på frontsidan och menysidan. Vi har även lagt till killarnas bilder och titlat till "Champion"-sidan. Vi har även lagt till en ny bild av Kori under "Tik"-sidan, vilket togs i helgen då hon vann sitt första finska cert!

13/7 -12; En hel del ändringar har gjorts på hemsidan denna gång, vissa är rent "kosmetiska", medan andra har inneburit mer djupa ändringar för att uppdatera och förenkla innehållet. Vi har till exempel lagt till en Championsida i menyn, och vår "tidigare pommar"-sida har gjorts om till en informationssida över tidigare utomstående avelshanar som vi använt i vår avel som har kommit att betya mycket för vårt avelsprogram. Vi har även, och kommer att fortsätta med under de kommande dagarna, lagt till uppdaterade bilder av tidigare uppfödda pommar. Vi hoppas att ni får en trevlig tur på vår nyligen uppdaterade hemsida!

17/6 -12; Vi har lagt till några nya bilder av våra nuvarande valpar från Q-kullen. Besök gärna vår "Nuvarande Kullar"-sida för att ta en titt!

18/5 -12; Den 11e april så födde Lillis en kull på 2 vackra valpar, en black and tan hane och en orangesobel tik. För bilder och information, se vår "Nuvarande kullar"-sida. Ingen av dessa valpar är tillgängliga. Dessvärre så lyckades vi inte få China parad i tid under hennes löp, och vi kommer således inte ha några fler valpar under 2012. Nästa kull planeras tidigast till sommaren 2013. Vår lilla muntergök Penny kommer att stanna här hos Solid Heart och har således fått sin egen lilla plats på vår "Nya stjärnskott"-sida.

25/3 -12; Preston är nu såld och vi har inte längre några valpar till salu. Dock så är Lillis nu konfirmerat dräktig och vi hoppas på valpar i mitten av april! Vi har dessutom lagt till lite nya valpplaner under "Planerade Kullar"! Nya bilder på Preston och Phoenix har lagts till under "Nuvarande Kullar", nya bilder kommer snart på Penny Lane!

21/3 -12; Phoenix är nu såld, och vi har nu bestämt att göra hans bror Preston tillgänglig, helst till ett hem som skulle vara intresserat av att ställa ut honom. Kolla in vår "Till salu"-sida för mer information!

12/3 -12; Vi har nu gjort en del tillägg och ändringar på hemsidan! Först så har vi nu flyttat vår M-kull från Nuvarande Kullar-sidan, och gett dom sin egen sida under Tidigare Kullar. Sidan kallas "M-Kullen". Ni kan även se ett par nya bilder av Sonic på vår framsida och även under "Våra hanar"-sidan. Andra spännande nyheter är att vi nu har valt att göra Phoenix tillgänglig för ett kärleksfullt hem. Vi har lagt till nya bilder av honom under "Nuvarande Kullar" och även på vår "Till Salu"-sida- Även hans kullsyskon Penny och Preston har fått uppdaterade bilder på Nuvarande Kullar-sidan.

3/3 -12;Vi har nu lagt till lite nya bilder av valparna från vår M-kull under "Nuvarande Kullar".

25/2 -12; Nu finns nya bilder på P-kullen under "Nuvarande kullar" och även på "Till salu"-sidan.

18/2 -12; Memphis har nu hittat ett nytt hem, så nu har vi återigen uppdaterat vår "Till salu"-sida!

14/2 -12; Vi har gjort en hel del småändringar och tillägg till hemsidan igen. Först och främst har killarna från O-kullen nu börjat flytta till sina nya hem, så de har ersatts av vår helt nya kull efter Korea och Turbo på "Nuvarande Kullar"-sidan. Vi har även lagt till spännande nyheter på vår "Till Salu"-sida, där den nya kullen nu finns att se, och vi har även lagt till en ny bild på Memphis. Vi har även äntligen parat vår sista tik Lillis, läs mer om det på vår "Planerade Kullar"-sida.

5/2 -12;Vi har nu lagt till splitternya bilder av vår lilla Memphis på "Till salu"-sidan.

4/2 -12; Nu finns det bara en liten kille tillgänglig kvar i Chinas vackra kull, läs mer honom på vår "Till salu"-sida. Vi har vidare lagt till nya bilder av alla 6 pojkar på vår "Nuvarande kullar"-sida. Vi planerar att uppdatera deras bilder ofta från och med nu, så kom ihåg att titta in då och då!!

9/1 -12; Vi har valpnyheter! Ännu en vacker valpkull är nu född efter Turbo och China, läs mer under vår "Nuvarande kullar"-sida. Ett par av killarna från den nya kullen är fortfarande tillgängliga. Mer info om det finns på vår "Till salu"-sida. Vi har nu även bekräftat att Korea är dräktig!

14/12 -11; Igår välkomnade vi vår första Turbo kull, en vacker duo av hanar. Läs mer om det på vår "Nuvarande Kullar"-sida. Vi har även konfirmerat att China ÄR dräktig och kommer att få valpar i början av 2012.

29/11 -11; Än en gång så har vi gjort en hel del uppdateirngar på sidan. We har lagt till ett par nya foton av Turbos avkommor uppfödda av andra uppfödare, de ser helt underbara ut och vi hoppas att ni ska tycka om dom. Vi hoppas även att de ska vara goda representanter av de Turbo valpar vi väntar här hos oss i vinter. På tal om, de thar även hänt en hel del på vår "Planerade kullar"-sida, där vi nu har en konfirmerat dräktig tik och 2 parade tikar. Vi har även en annan mycket stor nyhet, nämligen att vi nu kommer att välkomna hem en ny hane till Solid Heart! Även denna är från USA och han kommer att anlända här till våren så fort han har avslutat sitt amerikanska championat. Han heter CR Crime Boss "Sonic". Ni kan läsa mer om honom på hans sida, och ni kan även hitta honom under våra hanar sidan.

25/10 -11; Vi har gjort ett flertal småändringar, omflyttningar och tillförsel av material till hemsidan, mestadels bilder, album ect. We har även glädjen att kunna berätta att vår Turbo vunnit sin första skandinaviska titel! Vi hoppas att det är den första i raden av de som komma skall! Kori och Lillis har nu båda förtjänat att hamna på våran "Nuvarande hundar"-sida, och i deras ställe har vårt nya till skott Nirvana tagit sin plats på "Nya stjärnskott"-sidan. Vi har nu även valt hane åt vår China, men han kommer att förbli en hemlighet i ett litet tag till! Vi har även lagt till lite fina minnen till vår "Special Moments"-sida.

5/8 -11; Under de gångna två månader utan uppdateringar så har en hel del skett och jag har försökt få med så mycket som möjligt här på hemsidan. Album har blivit uppdaterade med fler bilder, det finns fler utställningsresultat för Korea, bland annat har hon vunnit sitt första CACIB! Det har även skett lite på valpfronten, Sizzle födde sin valpkull på endast en tikvalp den 21/7. Hon kommer inte vara till salu utan kommer att stanna hos oss. Tyvärr måste jag även meddela att China inte fick några valpar denna gång, och vi kommer således inte ha några valpar tillgängliga förän tidigast i början av 2012, då både Korea och Lillis planerar att paras, och troligen även China igen.

8/6 -11; Vilken vecka! Dagen efter Turbo's ankomst till Sverige så vinner han fjärde bästa hane på pomspecialen, bland en konkurrens på 81 pommar, varav ca 35 hanar. Vi har nu även fått vår China parad och väntar då ytterligare en kull under vecka 32. Mer information finns under "Planerade Kullar".

22/5 -11; Sizzle har nu blivit parad! Läs mer om det på våran "Planerade Kullar"-sida. Vi har även uppdaterat med info och bilder på vår "Ägda av andra"-sida.

20/4 -11; Vi har gett Korea en ny profil bild och uppdaterat hennes utställningsresultat. Vi har även gett Turbo en ny profilbild samt lagt till hans stamtavla på hemsidan! Vi har även lagt till lite detaljer på vår "Planerade Valpar"-sida..

25/2 -11; Vi har nu genomfört vår första import! Vi vill välkomna Turbo till Solid Heart teamet. Vi har även gjort en del uppdateringar om valp planer på vår "Planerade Kullar"-sida.

27/9 -10; Vi har gjort några små ändringar på våran "Planerade Kullar"-sida, uppdaterat bilder av Lillis och Korea både i deras respektive album, på hemsidan och på våran "Nya Stjärnskott"-sida. Vi har nu äve en ny mail adress, tryck på Maila Oss-knappen och skicka oss ett mail!

11/8 -10; Vi har uppdaterat vår Planerade Kullar- sida med spännande nya planer för år 2011! Vi har även uppdaterat Lillis, Koreas och Kendall's gallerier, dessa går att se på vår "Nya Stjärnskott"-sida

12/4 -10; Vi har lagt till lite nytt på vår "Planerade Kullar"-sida. Vi har även lagt till nya bilder både på sidan och i gallerierna på vissa av våra "Hundar" och även på alla våra "Nya Stjärnskott".

13/3 -10; Mycket småsaker har gjorts på hemsidan, nya stamtavlor och nya bilder av valparna har även lagts till! Vi har även nya valp planer på våran "Planerade Kullar"-sida, och vi har lagt till några nya ungdommar till våran "Nya Stjärnskott"-sida!

9/2 -10; Chinas valpar är nu födda! Läs mer om hennes och Africas valpar under "Nuvarande kullar".

7/1 10;Africas valpar är nu födda! Mer finns att läsa och se om dom under "Nuvarande Kullar". Vi har även lagt till vårt nytillskott Sizzle till vår "Nuvarade Hundar"-sida.

28/11 -09; Vi har gjort en del uppdateringar på vår hemsida! Vi håller nu på och parar 2 av våra tikar, läs mer om det på "Planerade Kullar "-sidan. Dom paras båda två med våran efterlängtade besökare Flip. Ni kan se mer av honom på hans egen sida; Flip. Den förra kullen efter Flip är nu tillagd på våran "Tidigare Kullar"-sida.

10/5 -09; Africa är nu högdräktig, nyheter och bilder har lagts till till vår "Planerade Kullar"-sida.

24/3 -09; Africa har nu blivit parad! Läs mer på vår "Planerade Kullar"-sida. Vi har även lite nyheter på vår "Plannerade Importer"-sida.

8/1 -09; Efter mycket om och men är den svenska verisionen av hemsidan äntligen här! Vi är inte helt klara med alla småsidor, men vi jobbar på det! Tack för ert tålamod!