Solid Heart Of The China Sea

Detta är vår första andragenerations Solid Heart valp, och jag kunde itne vara lyckligare över hur hon utvecklas. Hon är mycket utåtriktad och tuff, och på samma gång den raraste lilla hund, hon är aldrig till besvär. Jag bara älskar den här lilla tjejen!

PL; 1/1.

 

 

Stamtavla****Avkommor 1 2 3***** Galleri

 

 

 

 

 


 

 

Solid Heart of the Rumour Mill

Vår baby Rumour var den enda tösen i en kull på 4 valpar, och vilken härlig tjej hon är! Perfekt storlek, felfria tänder, god hälsa, sund konstruktion och starka rörelser. Vi kan knappt vänta på att få se denna lilla dam växa upp!

PL; 0/0

 

 

Stamtavla **** Galleri

 

 

 

 


Shikana's Hava Nagila

Denna lilla pärlahar nu anlänt till vår familj här på Solid Heart och hon är alt vi hade hoppats på och mer därtill! Vi väntar ivrigt på att se vad som väntar i denna lilla glada tjejs famtid.

 

Stamtavla **** Galleri

 

 

 

 

 

 


Solid Heart of Brienne

Bree är ett litet energiknippe som älskar att visa upp sig samt att leka med sin "brorsa" Mic mac hela dagarna. Hon bor med sin delägare och min kära vän Gunnel Hallström. På grund av sin minimala storlek så kommer hon aldrig att gå i avel, dock planeras hon ställas en hel del!

 

 

 

 

 

 

 

 


Drakedram Vienna

Vienna var min första och mest älskade pom. Hon gör min dag lite ljusare.

 

 

Stamtavla****Avkommor**** Galleri

 

 

 

 

 

 


 

NORDUCH DKV-13 Solid Heart Of Korea

När den här lilla tjejen föddes som en total överaskning sist i en kull på inte mindre än 5 valpar, ja då visste vi redan då att det här var rätt tjej för oss. Hon har inte bevisat oss fel hittills och hon utvecklas mer och mer dagligen till vår stora glädje mycket bra.

PL; 1/1

 

Stamtavla ****** Galleri