Solid Heart Of Venice

På pricken lik sin mamma på nästan alla sätt, och på samma sätt ett riktigt original. Vi ser mycket fram emot att se vad framtiden har att erbjuda den här lilla damen.

Venice bor nu hos sin nya ägare Gun.

 

 

Stamtavla ***** Resultat ***** Galleri

 

 

 

 

 

 


Solid Heart Of Jamaica

Miley är syster tilll, och på pricken lik, vår tik Lillis (Solid Heart Of Java). Hon gör redan bra ifrån sig på utställningarna hos sina nya ägare Therese Mannfelt och Kristoffer Avander på kennel Woolly Wonders, och vi önskar dom stort lycka till med henne i framtiden!

 

 

Stamtavla

 

 

 

 

 

 


Solid Heart Of Kingston

King är vår tik China's förstfödde son efter den underbara hanen Flip, och jag har haft mitt öga på honom sedan han var 2 dagar gammal, och det har även hans nya ägare! Han bor med och ställs ut av Natalie Austen Öhrn på kennel Posh Paws, och vi önskar henne ett stort lycka till med denna mycket speciella kille!

 

 

Stamtavla

 

 

 

 


 

k

Solid Heart Of Kendall

Den här minimala saken föddes hälften så stor som sina 4 syskon, och sämre utvecklad, ändå kämpade hon från början trots mycket otur i början av sitt liv, och blommade ut till den sötaste lilla tösen i kullen. Vi hoppas att hon ska fortsätta visa framfötterna både i livet och i utställningsringarna!

Kendall har nu flyttat till USA till sin nya ägare och handler Lisa Aiello. HOn delägs fortfarande av oss och vi ser fram emot att se vad framtiden har för planer för vår lilla kämpe!

 

Stamtavla ***** Resultat ***** Galleri